“Stuekoncert” i Byens Hus

Byens Hus Helleupvej 22-26, Gentofte, Danmark

Kig indenfor i Byens Hus til en uformel "stuekoncert", hvor orkestret spiller forskellig dansemusik. Koncerten er under ledelse af Noah Z. Værum.  

Udendørs koncert i Gentofte by

Gentofte Torv Gentoftegade, Gentofte

Lyt til Gentofte Concert Band i gadebilledet, der giver udendørs koncert lørdag den 10. juni 2023 i forbindelse med Kultur & Festdage i Gentofte Kultur & Festdage (kulturogfestdage.dk)

Sct. Hans koncert i Bernstorfssparken

Udendørs Sct. Hans Koncert i Bernstorffsparken ved den Svenske Villa som optakt til bålet bliver tændt. Svenske Villa – – Midt i Bernstorffsparken

Efterårskoncert med uhygge

I bedste Halloween stil spiller orkestret koncert med uhygge på programmet. Musikken indeholder alt fra makabre danse og marcher til både skafottet og begravelse. Stor musik af blandt andre Beethovern, Berlioz, Wagner, Saint-Saëns, Kuhlau og Carl Nielsen.

Åben øver

Byens Hus Helleupvej 22-26, Gentofte, Danmark

Du kan sætte dig i teatersalen og overvære, hvordan dirigent og orkester arbejder sammen om at frembringe levende musik. Det er en åben prøve, men bemærk der vil komme pauser, afbrydelser og lignende i løbet af aftenen.

Nytårskoncert

Gentofte Rådhus Bernstorffsvej 161, Charlottenlund

Fejende festligt fyrværkeri af en koncert

Orkesterweekend

Hele orkestret tager sammen på øveweekend fra fredag - søndag, hvor der bliver spillet og hygget.

Åben orkesterprøve 15. april

Byens Hus i Hellerup Hellerupvej 24, Gentofte, Gentofte, Danmark

Kig forbi i Teatersalen i Byens Hus kl. 19.30 og oplev en orkesterprøve med Gentofte Concert Band. Her kan du følge med i hvordan dirigent og orkester arbejder sammen for at få samspillet til at virke og få de rette nuancer og klange frem i musikken. Orkestret øver frem mod tre koncerter i juni måned, […]

Koncert i Tivolis koncertsal

Gentofte Concert Band spiller i Tivolis koncertsal i forbindelse med Con Amore Festival 2024. Koncerten er gratis, når man har betalt for indgangen til Tivoli.  

Koncert Kultur & Festdage

Gentofte Torv Gentoftegade, Gentofte

Traditionen spiller Gentofte Concert Band udendørs koncert i forbindelse med Gentofte Kultur & Festdage

Skt. Hans koncert

Bernstoffsparken - ved den svenske villa Bernstorff Slot 2, Gentofte, Danmark

Skt. Hans aften underholder orkestret i Bernstoffsparken ved den gule, svenske villa. Vi spiller et varieret program med bl.a. enkelte fællessange. Kom og oplev den stemningsfulde atmosfære når solen går ned og bålet tændes til tonerne af skøn musik. Det foregår d. 23. juni kl. 21:00 - 22:00.